Új kezelőpanel mint egy táblagép

A Sharp új felhasználói felülete leegyszerűsíti a beállításokat és szemléletessé teszi a dokumentum műveleteket.
 

A Sharp új, 10,1" méretű finger-swipe technológiájú érintésvezérelt kezelőpanele forradalmasítani fogja a multifunkciós gépek kezelését. Csak meg kell érintenie a kezelőpanelt, és különböző ujjmozdulatokkal könnyedén kezelhet bármilyen dokumentumot, érheti el az egyes funkciókat és beállításokat.

A felhasználói kezelőfelületen a bekapcsolás, az energiatakarékos mód és a 'home' gombon kívül nincs más hagyományos gomb.  A készülék intuitív kialakítása, és az új technológiájú érintésvezérlés nagyon egyszerűvé teszi a használatot és nagyobb rugalmasságot kínál.  A kezdőképernyőt saját igényei szerint alakíthatja ki, elhelyezheti rajta a leggyakrabban használt funkciók ikonjait, beállíthatja a háttér stílusát. A nagyméretű kijelző olvashatóbbá teszi a szövegeket és egyszerűbbé az alkalmazások elérését. A panel a jobb láthatóság érdekében dönthető és a könnyebb szövegbevitel érdekében visszatolható billentyűzetet is elérhető a készülékhez.

A beszkennelt dokumentumok egyszerűen ellenőrizhetők és szerkeszthetők – előnézeti kép számos különböző módban érhető el (1-oldal, 3D, bélyegkép vagy szerkesztés mód) -, majd a dokumentumok ujjmozdulatokkal elforgathatók, sorrendjük megváltoztatható, üres oldal szúrható be, vagy a felesleges oldalak akár törölhetők is.

 
Az opcionálisan elérhető webböngésző bővítő készlet közvetlen Internet elérést tesz lehetővé az MFP-ről, a webes tartalmakat ki is nyomtathatjuk.  A Sharp OSA® (Open Systems Architecture – Nyitott Rendszer Architektúra) legújabb verziója a készülék fejlettebb integrációját teszi lehetővé, a tűzfalon kívül lévő szerver alkalmazásokhoz való csatlakozás lehetőségével.
 
 
 
 
Az új kijelző a következő modelleken érhető el:
MX-2640N MX-3640N
MX-4140N MX-4141N
MX5140N MX-5141N
MX-6240N MX-7040N
   
Ha többet szeretne megtudni ezekről a termékekről, tekintse meg a kezelőpanel bemutató videót.
 <