Cégünkről

 
A Flautner Kft. teljesen magyar tulajdonban működő cég, amely közel huszonöt év tapasztalatával foglalkozik másológépek, nyomtatók, számológépek értékesítésével, garanciális és garancia időn túli javításával. Olyan nagy világcégek, mint a SHARP és a PANASONIC irodatechnikai és telekommunikációs termékeinek hivatalos magyarországi forgalmazója.
A vállalkozás erőssége az igények és szolgáltatások legmagasabb színvonalon történő kielégítése. Cégünk szakmai és kereskedelmi háttere a biztosíték, hogy képesek vagyunk a SHARP irodatechnikai berendezések költséghatékony üzemeltetésére, gyors javítására.
Gyári támogatással rendelkezünk a PANASONIC telefonalközpontok teljes kínálatára. IP, digitális, analóg telefon-alközponti rendszerek megtervezésével, beüzemelésével, komplett telefon és számítógép hálózatok telepítésével állunk Ügyfeleink rendelkezésére.
Vállaljuk videó megfigyelő rendszerek, analóg és IP kamerák telepítését, karbantartását, kültéri és beltéri felhasználásra egyaránt.
Cégünk filozófiája a folyamatos fejlődés, alkalmazkodás a piaci igényekhez. Célunk nem a kisebb kockázattal járó, alacsonyabb értékkörbe tartozó termékek értékesítése, hanem minőségi termékek széles választékával történő kiemelkedő szolgáltatások nyújtása.