MX-2640N

MX-2640N
 
      
  • Nyomtatás, Másolás, Szkennelés, Faxolás, Tárolás
  • Oldal/perc: 26 fekete-fehér, 26 színes
  • Papírkapacitás: alapkiépítésben 600 lap, maximum 6600 lap
  • Alapkiépítésben Cloud-ready – tökéletesen illeszkedik a különböző Cloud alkalmazások
  • Nagy méretű, 10,1"-os LCD érintőképernyős vezérlőpanel az egyszerű kezelhetőséghez
  • Az alapkiépítésben elérhető vezeték nélküli LAN adapter lehetővé teszi a vezeték nélküli hálózatokhoz történő csatlakozást
  • Iparág-vezető biztonsági megoldások a kimagasló adat/dokumentum védelemért
  • Környezetbarát kialakítás alapkiépítésben elérhető Eco funkcióval

Az új MX-2640N egy fejlett multi platform MFP, amit komoly igénybe vételt jelentő IT környezetekhez terveztek. Alapkiépítésben elérhető Sharp OSA alkalmazással rendelkező MFP tökéletesen illeszkedik a különböző Cloud alkalmazásokhoz és képes csatlakozni minden nagyobb hálózati környezethez. Teljes internet hozzáférés adható a készülékhez webes tartalmak kereséséhez és nyomtatásához, valamint az alapkiépítésben megtalálható vezeték nélküli LAN adapter lehetővé teszi a vezeték nélküli hálózatokhoz történő csatlakozást. A praktikus Remote Access Control funkció biztosítja, hogy a rendszergazdák a hálózaton keresztül végezzenek el beállításokat, oldjanak meg hibákat és tartsanak akár ad hoc képzéseket. Más szóval megkapja mindazt a teljesítményt, sokoldalúságot és kényelmet, amire minden modern irodának szüksége van. 

A 26 oldal/perc sebességű MX-2640N maximális sebesség mellett is kiváló minőségű színes nyomatokat készít, alapkiépítésben elérhető kétoldalas nyomtatás, másolás, valamint szkennelés és hatásos biztonsági funkciók teszik teljessé. A 10,1"-os színes LCD multi-touch kijelzőt, a beépített visszatolható billentyűzetet és a dönthető LCD panelt az egyszerű használhatóságot szem előtt tartva tervezték. Opciók széles körével egészítheti ki a készüléket a termelékenység további növeléséhez, válassza akár az elektronikus leválogatást és eltolásos rendezést biztosító helytakarékos belső finisert, vagy a gerintűző finisert az egyszerűen elkészíthető, professzionális megjelenésű dokumentumokhoz. Fax funkciót, kiemelt biztonságot, megnövelt, akár 6.600 lapos kapacitást a tandem nagykapacitású tálcák révén, vagy a manuális irodai feladatok automatizálásához független fejlesztők alkalmazásait adhatja a géphez. 

Az Energy Star minősítéssel rendelkező MX-2640N a Sharp legújabb energiatakarékos technológiáját használja. A rövid bemelegedési idő, a hatékony LED-es szkenner, az önszabályozó és előre beállított automatikus kikapcsolás funkció és a speciális Eco Recommendation, valamint az Eco szkennelési mód mind azt a célt szolgálják, hogy Ön pénzt takaríthasson meg és teljesítse környezetvédelmi célkitűzéseit.

Adatlap letöltése .pdf formátumban

Kérjük adja meg elérhetőségeit hogy testre szabott ajánlatot kaphasson!

[contact-form-7 404 "Not Found"]