MX-4140N

MX-4140N
  • Nyomtatás, Másolás, Szkennelés, Faxolás, Tárolás
  • Oldal/perc: 41 fekete-fehér, 41 színes
  • Papírkapacitás: alapkiépítésben 1.100 lap, maximum 6 600 lap
  • Nagyméretű, 10,1"-os LCD érintőképernyős vezérlőpanel (fogja meg és vigye)
  • Nagy sebességű kétoldalas lapadagoló (RSPF) és professzionális finiser opciók széles választéka
  • Fejlett környezetbarát technológia – alacsony energiafogyasztás
  • Webböngésző opció révén közvetlenül az MFP paneljéről érhető el az Internet
  • Iparág-vezető biztonsági megoldások a kimagasló adat/dokumentum védelemért

Bemutatjuk a világ egyik legtermelékenyebb A3-as, multi-touch vezérlésű irodai multifunkciós nyomtatóját, az MX-4140N modellt. A különböző funkciók, szolgáltatások és beállítások azonnali eléréséhez egyszerűen csak érintse meg a 10,1" méretű színes LCD kijelzőt.

Az alapkiépítésben elérhető Sharp OSA rendszer révén a készülék zökkenőmentesen integrálható a Sharp technológiai partnerei által kifejlesztett Felhő alapú alkalmazásokkal, valamint csatlakoztatható minden nagyobb hálózati környezethez. Teljes internet hozzáférést adhat a készülékhez webes tartalmak böngészéséhez és nyomtatásához, illetve az alapkiépítésben elérhető vezeték nélküli LAN adapter lehetővé teszi a vezeték nélküli hálózatokhoz történő csatlakozást.

A 41 oldal/perc sebességű MX-4140N támogatja a széles-A3-as hálózati nyomtatást és másolást, gyors szkennelést tesz lehetővé a kétoldalas adagolón (RSPF) keresztül, kiváló képminőséget biztosít és sokoldalú dokumentum tárolásra képes, mindezt az iparág vezető biztonsági megoldásaival párosítva. Ön tovább növelheti a készülék termelékenységet fax funkció és extra biztonság megoldások hozzáadásával, a papírkapacitás megnövelésével, illetve a számos professzionális finiser opció valamelyikével.

Az MX-4140N a legnagyobb feladatokkal is megbirkózik. Erős felépítésű, és számos kifinomult támogató és menedzsment eszközzel rendelkezik, amelyek minimálisra csökkentik az emberi beavatkozás szükségességét.

A Remote Access Control (Távoli vezérlés) funkció révén a rendszergazdák a hálózaton keresztül elvégezhetik a beállításokat, elháríthatják a problémákat és ad hoc oktatást tarthatnak. A digitális felhasználói kézikönyv közvetlenül elérhető az MFP kezelőpaneljén keresztül, ami dönthető a kényelmesebb használat érdekében.

Az Energy Star minősítéssel rendelkező MX-4140N a Sharp legújabb energiatakarékos technológiáját használja. Az egész készüléket, beleértve a kellékanyagokat, az energia felhasználást és az internetes hozzáférést, úgy tervezték meg, hogy csökkentsék az energiafogyasztást és az üzemeltetési költségeket, valamint segítsenek elérni környezetvédelmi célkitűzéseit.

Adatlap letöltése .pdf formátumban

Kérjük adja meg elérhetőségeit hogy testre szabott ajánlatot kaphasson!

[contact-form-7 404 "Not Found"]