MX-C300W Színes nyomtató-másoló-szkenner

SHARP MX-C300W színes hálózati nyomtató-másoló-szkenner

 

 

  • Nyomtatás, Másolás, Szkennelés, Faxolás
  • Oldal/perc: 30 fekete-fehér, 30 színes
  • Papírkapacitás: alapkiépítésben 300 lap, maximum 800 lap
  • A4-es asztali MFP nyomtató kompakt és intelligens dizájnnal
  • Csúcsminőségű nyomtatás 600 x 600 dpi felbontásban
  • Alapkiépítésben elérhető kétoldalas automata lapadagoló (RSPF)
  • USB port USB pendrive-ra történő szkenneléshez, valamit USB-ről való közvetlen nyomtatáshoz
  • Vezeték nélküli hálózati csatlakozó alapkiépítésben

 

 

 

Az MX-C300W egy 4 az 1-ben színes MFP nyomtató, ami asztali vagy közepes méretű nyomtató igénnyel rendelkező kisebb munkacsoportok, közepes vagy nagyméretű irodák számára kínál termelékenységet növelő megoldásokat és funkciókat.
Köszönhetően alapkiépítésben elérhető nagyteljesítményű nyomtatási, másolási, szkennelési és faxolási funkciójának, a nyomtató ideális megoldást jelent minden kisebb munkacsoport számára a mindennapos feladatok teljesítéséhez, kompakt kialakítása révén pedig igen kevés helyet is foglal.
Az MX-C300W 30 oldal/perc kibocsátási sebességgel rendelkezik színesben és fekete-fehérben egyaránt, és az automatikus kétoldalas nyomtatás révén kiváló minőségű üzleti dokumentumok készítésére is alkalmas 600 x 600 dpi felbontásban. Ezen felül a programozható funkció gombokkal ellátott, könnyen olvasható LCD kezelőpanel és a kétkomponensű előhívó rendszer lenyűgöző minőséget képes nyújtani.
A kommunikáció felgyorsítása érdekében a hálózati színes szkennelés alapkiépítésben történhet emailbe, hálózati mappába és FTP tárhelyre is. Az elektronikus leválogatás segít növelni a termelékenységet és az USB portnak köszönhetően az USB pendrivera történő szkennelés, illetve az onnan való nyomtatás is egyszerűen elérhető. Az MX-C300W készüléket csatlakoztathatja a vezeték nélküli hálózathoz és okostelefonjáról vagy táblagépéről vezeték nélkül nyomtathat. A nyomtató további hasznos funkciói közül kiemelhető a teljes értékű fax (a PC-Fax és a belső átirányítás szolgáltatások révén a faxokat emailben a megfelelő címzetteknek küldhetjük) és az igazolvány másolás funkció.
Az alacsony energiafogyasztással és rövid bemelegedési idővel tervezett készülék kíméli a környezetet is; a toner takarékos mód használatával a festékhasználat optimalizálható. A nyomtató megfelel a legújabb Energy Star előírásoknak.