MX-3140N

MX-3140N
  • Nyomtatás, Másolás, Szkennelés, Faxolás, Tárolás
  • Oldal/perc: 31 fekete-fehér, 31 színes
  • Papírkapacitás: alapkiépítésben 600 lap, maximum 6600 lap
  • Alapkiépítésben Cloud-ready – tökéletesen illeszkedik a különböző Cloud alkalmazások
  • Nagy méretű, 10,1"-os LCD érintőképernyős vezérlőpanel az egyszerű kezelhetőséghez
  • Az alapkiépítésben elérhető vezeték nélküli LAN adapter lehetővé teszi a vezeték nélküli hálózatokhoz történő csatlakozást
  • Iparág vezető biztonsági megoldások a kimagasló adat/dokumentum védelemért
  • Környezetbarát kialakítás alapkiépítésben elérhető Eco funkcióval

Az új MX-3140N egy fejlett multi platform MFP, amit komoly igénybe vételt jelentő IT környezetekhez terveztek. Alapkiépítésben elérhető Sharp OSA alkalmazással rendelkező MFP tökéletesen illeszkedik a különböző Cloud alkalmazásokhoz és képes csatlakozni minden nagyobb hálózati környezethez. Teljes internet hozzáférés adható a készülékhez webes tartalmak kereséséhez és nyomtatásához, valamint az alapkiépítésben megtalálható vezeték nélküli LAN adapter lehetővé teszi a vezeték nélküli hálózatokhoz történő csatlakozást. A praktikus Remote Access Control funkció biztosítja, hogy a rendszergazdák a hálózaton keresztül végezzenek el beállításokat, oldjanak meg hibákat és tartsanak akár ad hoc képzéseket. Más szóval megkapja mindazt a teljesítményt, sokoldalúságot és kényelmet, amire minden modern irodának szüksége van. 

A 31 oldal/perc sebességű MX-3140N maximális sebesség mellett is kiváló minőségű színes nyomatokat készít, alapkiépítésben elérhető kétoldalas nyomtatás, másolás, valamint szkennelés és hatásos biztonsági funkciók teszik teljessé. A 10,1"-os színes LCD multi-touch kijelzőt, a beépített visszatolható billentyűzetet és a dönthető LCD panelt az egyszerű használhatóságot szem előtt tartva tervezték. Opciók széles körével egészítheti ki a készüléket a termelékenység további növeléséhez, válassza akár az elektronikus leválogatást és eltolásos rendezést biztosító helytakarékos belső finisert, vagy a gerintűző finisert az egyszerűen elkészíthető, professzionális megjelenésű dokumentumokhoz. Fax funkciót, kiemelt biztonságot, megnövelt, akár 6.600 lapos kapacitást a tandem nagykapacitású tálcák révén, vagy a manuális irodai feladatok automatizálásához független fejlesztők alkalmazásait adhatja a géphez. 

Az Energy Star minősítéssel rendelkező MX-3140N a Sharp legújabb energiatakarékos technológiáját használja. A rövid bemelegedési idő, a hatékony LED-es szkenner, az önszabályozó és előre beállított automatikus kikapcsolás funkció és a speciális Eco Recommendation, valamint az Eco szkennelési mód mind azt a célt szolgálják, hogy Ön pénzt takaríthasson meg és teljesítse környezetvédelmi célkitűzéseit.

Adatlap letöltése .pdf formátumban

Kérjük adja meg elérhetőségeit hogy testre szabott ajánlatot kaphasson!

Név (szükséges)

Telefonszám (szükséges)

Email cím (szükséges)

Tárgy

Üzenet