MX-M264N

MX-M264NMX-M264N

Nyomtatás, Másolás, Szkennelés, Faxolás

 

  •     Oldal/perc: 26 (fekete-fehér)
  •     Papírkapacitás: alapkiépítésben 1100 lap, maximum 2100 lap
  •     Hálózati nyomtatás és színes hálózati szkennelés alapkiépítésben
  •     Kétoldalas automata egymenetes lapadagoló és duplex modul alapkiépítésben
  •     Opcionális helytakarékos belső finisher
  •     Opcionális kihúzható billentyűzet az egyszerű adatbevitel érdekében
  •     7,0 hüvelykes színes, bélyegképes előnézetet biztosító érintőképernyő

 

Az MX-M264N A3-as fekete-fehér MFP hatékonyságot, teljesítményt és termelékenységet biztosít minden leterhelt munkacsoport számára. Az irodai munkafolyamatok középpontjában lévő, magas minőségű hálózati nyomtatási és másolási funkciók mellett minden fontos funkció alapkiépítésben megtalálható a készüléken.

Az integrált 100 lapos lapadagoló (RSPF) lehetővé teszi a színes dokumentumok gyors (50 eredeti per perc) szkennelését, a beépített duplex modul segítségével egyszerűen nyomtathat a papír mindkét oldalára, plusz az opcionálisan telepíthető kiegészítők széles választéka biztosítja, hogy az Ön igényeinek leginkább megfelelő funkciókkal rendelkezzen a készülék, függetlenül attól, hogy faxolásról, továbbfejlesztett biztonsági funkciókról, papírkapacitás növelésről vagy finisher feladatokról van szó. Az innovatív belső finisher opció automatikus leválogatás, tűzés és eltolásos rendezés funkciókat nyújt külső finisher egység hozzáadása nélkül.

Az MX-M264N könnyen kezelhető, köszönhetően saját 7,0 hüvelykes LCD-kijelzőjének. Az opcionális billentyűzet és a hatékony hálózati segédprogram szintén a kezelést teszi egyszerűbbé. Az MX-M264N-t a környezetet szem előtt tartva tervezték, Automatikus kikapcsolás móddal rendelkezik és megfelel a legújabb Energy Star előírásoknak.